top of page

SUP-conscious glamping week

Bijgewerkt op: 26 jul. 2021

Een inner feestje... 🌴een weekje "er moet just niks" 🌴gewoon genieten zonder bullshit 🌴een week afstand nemen om daarna verdee te gaan met nog meer focus.


Heb jij ook soms het gevoel dat je opgeslorpt wordt door de dagelijkse beslommeringen? Je leeft als het ware op automatische piloot. Stiekem wil je eens écht tijd maken voor jezelf. Even alles aan de kant en genieten. Gewoon genieten, in alle rust. De natuur in, rustig op het gemak, gewoon zijn.


💧💧 Wel, met SUP-conscious glamping doen we dit gewoon !🤙🤙SUP-conscious mindset ... heerlijk glampen op Glamping Josephine met gastronomisch ontbijt van Ontbeit Volgend jaar een weekje voor ondernemers ... wie gaat er mee 💙🐢💙 ?


Een week vertragen in de overweldigende natuur brengt ons weer tot ons zelf. Ongedwongen komen er nieuwe inzichten vrij voor problemen die heel groot lijken. Steeds weer brengt de connectie met anderen en het water een heldere ongedwongen kijk.

Een week lachen en eerlijk zijn met jezelf waar je volledig je ding kan doen, waar je zorgen en presteren kan achterlaten en gewoon kan zijn.
We verblijven op een zalige plek, midden in de overweldigende natuur, waar al onze zintuigen geprikkeld worden op een aangename manier.

De luxe tent geeft een extra touch aan de setting waardoor vanzelf mooie gesprekken ontstaan en inspiratie binnenstroomt.


Elke tent heeft zijn eigen sanitair met douche, wc en lavabo om Corona-proof te kamperen. Lakens en handdoeken worden per persoon voorzien.


We gaan samen chillen, ademen, dansen, genieten van de muziek en de klankschalen. En last but not least, gaan we ook Suppen, dobberen op het water om helemaal te ontspannen. Ontspannen om daarna weer focus te vinden.

's Avonds genieten we van de gesprekken bij het kampvuur.
91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page