Zoeken

Van Duracell konijn tot schilpad

Bijgewerkt: 11 aug 2019

Ken je dat gevoel van altijd maar rondhollen? Geen tijd voor jezelf? De tijd lijkt je steeds in te halen. Velen onder ons rennen van hier naar daar zoals een Duracellkonijn. We lopen alsmaar door zonder te weten waarheen en zonder te kunnen stoppen. We zijn neurotisch geworden als het om tijd gaat, we worden geleefd.In jouw <<U>>time mag je even stoppen met rondhollen. Jij mag opnieuw rust vinden. Door te vertragen ontstaan er nieuwe inzichten en kom je tot originele oplossingen voor jouw problemen.

Zoek de stilte op en krijg meer inzicht in jezelf en in de wereld om je heen. Antwoorden komen door te leren vertragen en stil te staan.

Hoe beter we onze tijd spenderen, hoe meer we tot de essentie kunnen komen.

Het gaat er niet om om altijd traag te gaan maar wel om juist te schakelen. Wees snel wanneer het verstandig is om snel te zijn en langzaam als traagheid geboden is.


19 keer bekeken

Benieuwd naar meer info?

Via onderstaand inschrijvingsformulier krijgt u toegang tot de laatste trends en events in zake alle leuke dingen in het leven, rust en vertraging.  Via deze weg geef je toestemming om opgenomen te worden in onze database.  Je kan ten allen tijde uitschrijven. Uw gegevens worden met  respect behandeld. Meer informatie vindt u via onderstaande link.

Schrijf je in voor de SUP-conscious nieuwtjes