top of page
About Me

An De Boelpaep … natuurlijke verbindster en professionele dromer en talentenjager

In beweging zijn. Altijd op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Zo omschrijf ik mezelf graag.  Een explorer die mensen bij mekaar brengt. Want verbinden, dat is mijn natuur.

 

Verder was ik ook een duracel konijn: met heel veel dromen en nog meer ideeën.  Dit heeft een zoektocht in gang gezet om te zoeken naar rust en vertraging.  Want in die rust en vertraging vind ik mijn focus.  Dat terugschakelen zorgt ervoor dat ik uiteindelijk sneller kan gaan.  Dat is de rede dat ik ook andere mensen wil begeleiden om die rust en vertraging te vinden.

 

Voor is het “Schakelen tussen duracel konijn en schildpad modus”

Verder geloof ik ook in de kracht van de natuur. De natuur zorgt voor een automatische vertraging en rust in de hersenen. Op deze manier ontstaan er nieuwe mogelijkheden. ​

Waarom via mij connecteren?

Mijn persoonlijke droom koppel ik aan een uitgebreide professionele expertise. Ik kies bewust voor mij passie en waar ik goed in ben.  Het achterlaten van de zekerheid is vaak moeilijk geweest, en toch steeds waardevol.   Van ingenieur via L&D-specialiste tot carrièrebegeleidster. Met meer dan 15 jaar ervaring in ontwikkeling, training  en coaching, creëer ik impact op de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Ik word gelukkig als ik de juiste mensen bij mekaar kan brengen en hen kan helpen met het uitdragen van hun verhaal op een authentieke manier.

 

Wat is mijn boodschap?

Ga toch je goesting doen! Kies voor het leven. Zodat je kunt zijn wie je echt wil zijn en doet wat je graag doet.

 

Let’s connect!

Met zonnige groet

An

certificaten:https://www.linkedin.com/in/an-de-boelpaep-650bba58An De Boelpaep

Teambuilding

Helping teams to move out of the box

Ontwikkeling en teambuilding in de vrije natuur.  We leren het best wanneer we buiten onze context of ons vaste stramien bewegen.

Leren van en met elkaar: 

- Versterken van de communicatie

- Versterken van teambinding 

- Verhogen van de focus en effectiviteit 

bottom of page