top of page

Hoe laat je de lucht uit een opblaasbare SUP en berg je deze op?Het is heel belangrijk om je SUP-board goed te onderhouden. Zeker als je er nog veel gebruik van wil maken.


Maar hoe pak je dat nu het beste aan met je opblaasbare SUP? Hoe laat je de lucht eruit en pak je de SUP goed in?


Na grondig afspoelen en drogen, volg je de volgende tips:


  1. Verwijder de vin en plaats de schroef terug.

  2. Om de lucht uit je board te laten, draai je de klep met de klok mee.

  3. Er zijn 2 opties om je board in te pakken: OPTIE 1: *Begin met je board zo strak mogelijk op te rollen startende bij de neus. *Druk het board tijdens het rollen plat zodat de lucht vrij komt. *Aangekomen aan de neus, draai je de klep in wijzerzin en plaats je de dop terug. *Dan plaats je het opgerolde board terug in de opbergzak. *Steek ook de gedemonteerde peddel in de opbergzak. OPTIE 2: *Begin met de meeste lucht naar buiten te duwen door je board bijvoorbeeld te vouwen. *Gebruik een pomp en zet die op de IN-stand. *Steek de slang van de pomp in de klep en begin te pompen zodat de lucht eruit gezogen wordt. *Als alle lucht uit het board is, verwijder je de pomp en sluit je de klep. Je board is nu volledig plat en ligt open op de grond. *Neem de gedemonteerde peddel en leg die op het leeggelopen board langs de kant van de staart. *Rol zo op. *Plaats de peddel en opgerolde board in de opbergzak.

  4. Sluit de opbergzak goed af en berg eventueel ook de pomp op.

Voilà, je board is nu goed ingepakt! Als de eerste zonnestralen komen piepen, heb je het maar uit te pakken en je kan het water op!

780 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page